Google Ads

Få et Google Ads bureau – der forstår dig og din forretning

Ingen binding på Google Ads administration

Hos Adjust Marketing er vi specialister i at optimere Google Ads-kampagner, så vores kunder er sikret det størst mulige udbytte af deres respektive markedsføringsbudgetter. Derfor har vi ingen binding på vores aftaler. Vi er nemlig sikre på at vores høje kvalitet og service, er nok til at sørge for du fortsætter som kunde.

Forskellige varianter af Google Ads

Med Google Ads Search er det muligt at målrette jeres annoncer direkte mod specifikke søgeord og vise relevante annoncer, som tiltrækker potentielle kunder.

Google står for mere end 9 ud af 10 af alle søgninger på internettet i Danmark. Med Google Ads Search er det muligt at tiltrække potentielle kunder, som er på udkig efter netop jeres produkt, ydelse eller service. Finder de ikke jer, kan I være sikre på, at de finder en af dine konkurrenter.

Har I allerede Google Ads Search?

Måske benytter I allerede Google Ads Search og ved derfor, hvor svært og tidskrævende det kan være at opnå de forventede resultater. Det kan være nemt at oprette og igangsætte en Google Ads konto, men ofte oplever virksomheden, at resultaterne er mindre gode.
Svaret er enkelt: En god Google Ads opsætning kræver erfaring, viden, branchekendskab og ikke mindst indsigt i de søgendes adfærd Google.

Fordele

Har har vi listet nogle af de vigtigste argumenter for at vælge Google Ads som markedsføringsplatform.

  • Bliv fundet på Google
  • Fremhæv specifikke produkter
  • Tiltræk nye kunder
  • Målret jeres markedsføring
  • Tilgå værdifulde statistikker

Google Ads-Produkter

Læs mere om de enkelte Google Ads-produkter her eller ring og få en uforpligtende snak med én af vores Google Ads-specialister.

Google Ads Remarketing

Hæv konverteringsraten ved at tiltrække tidligere besøgende med AdWords Remarketing, så I er sikret, at potentielle kunder ikke handler hos konkurrenten.

Google Ads Display

Google AdWords Display er verdens største netværk af annoncer, og med en målgruppe på mere end 3 millioner danskere er der mulighed for at tiltrække mange nye kunder.

YouTube Annoncering

Tiltræk nye kunder med kreativ annoncering på YouTube, hvor der er mulighed for at sende klare og gennemtrængende budskaber med video, billeder og tekst.

Google Shopping

Promovér jeres produkter med billeder og priser direkte på Google søgeresultater og opnå højere klikrate, da jeres annoncer målrettes mere kvalificerede kundeemner.

Gmail Annoncering

Målret jeres annoncering mod Gmail brugere ved brug af tekst og billede med udvidet visning. Der vises kun relevante annoncer, da disse tilpasses brugernes interesser.

Gennemsigtige og skræddersyede Google Ads-aftaler

Opsætning

Vi opretter nye kampagner ud fra jeres behov og ønsker. Der anvendes altid de nyeste taktikker og strategier til at forbedre kvalitetsresultatet og i sidste ende prisen per klik.

Månedlig rapportering

Hver måned modtager I en letlæselig Google Ads Rapport (PDF) samt en gennemgang af det udførte arbejde.

Kvalitetskontrol

Alle nye kampagner bliver altid gennemgået af to Google Ads Specialister for at opnå en ekstra høj kvalitet.

Fri support

Som kunde er I altid velkomne til at ringe og stille spørgsmål. Vi tilbyder alle vores kunder professionel sparring og rådgivning indenfor online marketing.

Performance

Vi opsætter KPI’er i samarbejde med jer og arbejder intensivt på at opnå den størst mulige ROI.

Lynhurtig respons

God kundeservice er alpha omega hos os. Derfor besvarer vi altid alle henvendelser hurtigst muligt!

Google Premier Partner

Adjust Marketing er Google Premier Partner, og alle vores Google Ads specialister er certificeret af Google.

A/B Splittest

Vi opretter forskellige annoncer og tester dem op imod hinanden for at finde frem til de annoncer, som skaber størst mulig afkast.

Vores Google Ads-statistik for 2017

0
Klik på annoncer
0
Annoncevisninger
0
Gennemsnitlig annonce-position
0
%
Gennemsnitlig CTR
0
kr
Gennemsnitlig pris pr. klik
0
kr
Gennemsnitlig forbrug pr. dag

Kom i gang med Google Ads

Er I interesserede i at markedsføre jeres produkter eller services med Google Ads? Så vælg en samarbejdspartner du kan stole på. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til jer inden for 24 timer.

Menu