Udtalelser

Vi lader kunderne få ordet

Adjust Marketing hjalp os i en migrering af en stor web-platform med over 300.000 sider. I hele processen var Adjust en stor og sikker hjælp. Svartid var kort og udførelse hurtig. Migreringen skete uden én eneste fejl og med fuld bevarelse af alle primære rankings. Vi vil, uden at tøve, overlade en hvilken som helst SEO-opgave til Adjust med fuld tillid og tiltro til at den løses med høj kvalitet.

Rasmus Olesen

Sports development manager - BetXpert.com

Hvis jeg kunne give 5 stjerner med stjerne op ad…
Er mere end tilfreds, yderst serviceminded, søde og professionelle, stort tak til Kenneth, Dennis og Simone for et fantastisk stykke arbejde…
Verdensklasse!

Dijana Vucelic

Ejer - Fbs-massage.dk

Adjust Marketing står for kvalitet, høj faglighed og god kommunikation. De kan klart anbefales. Mikkel er verdensklasse på diverse online annoncering og Dennis har strukket et rigtig fint website sammen til os.

Joachim SC

Ejer - Lejeboligmægleren.dk

Jeg har samarbejdet med Adjust Marketing i forhold til Googles Succes Online workshops. Gennem flere kursusrækker har Kenneth Knøss Abueg undervist i søgemaskineoptimering, annoncering, sporing, data, weboptimering mv. Kenneths undervisning er spot-on, professionel og nærværende. Jeg kan på det varmeste anbefale Kenneth som underviser.

Lisbeth Røjkjær Ørtoft

Business Aalborg

Adjust Marketing er en fantastisk samarbejdspartner, og det er en stor hjælp, at have så erfarne og kompetente rådgivere, som taler i et sprog man kan forstå.

Simone Muus

Ejer - Claire Sofie

Fik Adjust til at optimere vores Google kampagner og resultatet kunne allerede ses efter blot en uge. Stigning i salg og fald i reklame omkostninger. Godt arbejde!

Thomas Nielsen

Ejer - Thebossshop.dk

Adjust Marketing ApS er et firma der vægter sine kunder højt! Ikke bare med Deres arbejde er de skarpe, men også hver måned når vi har betalt, så kommer en en lille hilsen fra dem om at vores betaling nu er modtaget.

Jonas Nielsen

Ejer - DetLed.dk

Er rigtig gode til at forklare, hvad der er nødvendigt at gøre, for at få resultater med online markedsføring. Man føler sig værdsat som kunde.

Poul-Erik

Ejer - Plusporte.dk

Deres responstid er nærmest øjeblikkelig, følger op på kampagner og leverer kontinuerlig statistikker. Man føler sig godt hjulpet igennem hele processen, og har altid svar på spørgsmål.

Jan Lasota

Ejer - Lasota.dk

Super god service, hvor man får mere end hvad man betaler for. Hurtigt løser de ens fejl og mangler på ens hjemmeside og mærker positiv effekt i sin virksomhed.

Nette Pedersen

Ejer - Positivhypnose.dk

Vil du være den
næste tilfredse kunde?

Udfyld kontaktformularen også ringer vi dig op inden for 24 timer.

    Menu