Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bliver brugt til trafikmåling og markedsføring. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Vores hjemmesiden anvender cookies. Cookies er en tekstfil, som bliver gemt på din computer, mobil eller tablet med det formål at føre statistik. Cookies indeholder ikke virus. Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies, se denne guide http://minecookies.org/cookiehandtering/

Vores hjemmeside anvender cookies fra tredjeparten Google Analytics. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Privatlivspolitik

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og udfylder vores kontaktformular behandles desuden: navn, telefonnummer og e-mail.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne der bliver indsamlet bliver brugt til trafikmåling, forbedring af hjemmesiden samt markedsføring.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i Google Analytics i 38 måneder, inden vi sletter dem.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ikke personoplysninger som navn og e-mail mv.

Oplysning, indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@adjustmarketing.dk hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, telefon 33 19 32 00 eller e-mail dt@datatilsynet.dk.

Udgiver

Adjust Marketing ApS
Niels Lykkes gade 38
9400 Nørresundby
Telefon: 70 777 384
Email: info@adjustmarketing.dk

Menu