Facebook annoncering

Opnå større effekt og målbare resultater

Resultatorienteret annoncering

Hos Adjust Marketing er vi specialister i resultatorienteret markedsføring på Facebook. Igennem et tæt og effektivt samarbejde, sørger vi for at I får det største udbytte for jeres markedsføringsbudget.

Ærlighed i fokus

Vi lever af tilfredse kunder og forstår derfor vigtigheden af tillid, præcision og effektivitet. Derfor har vi jeres virksomhed i fokus og I får et gennemsigtigt samarbejde med løbende optimeringer og kontakt. Det handler om at I skal mærke en forskel og vi skal levere det ønskede resultat. Når vi løbende gennemgår hvordan I skaber de bedste resultater online, vil vi samtidig give en klar objektiv vurdering, også selvom denne ikke involverer vores ekspertise.

Styrk jeres brand og få en øget omsætning

Facebook er verdens største sociale medie. Annonceringen minder på mange måder om Google AdWords, dog giver Facebook annoncering nogle andre muligheder. For eksempel kan vi lave målrettet annoncering i forhold til køn, alder, interesser m.m.

Vores Facebook-produkter indeholder:
Udarbejdelse af Online strategi og herunder identificering af målgruppe og opsætning af mål

  • Opsætning af annoncer
  • Løbende optimering
  • Løbende kontakt
  • Løbende vurdering af strategi

For at opnå succes på Facebook er det vigtigt, at vi sammen opsætter mål og succeskriterier for jeres tilstedeværelse på mediet. Når målene er defineret, har vi et indblik i, hvilke annonceformater og budskaber der vil passe bedst til jeres annoncering.

Facebook-annonceformater

Læs mere om de enkelte annonceformater. Ring og få en uforpligtende snak med vores SoMe specialist

Facebook Retargeting

Med retargeting er I sikker på at ramme de brugere, som har besøgt jeres hjemmeside og dermed vist interesse for jeres produkt eller services. Det er en af de mest effektive annonceformater på Facebook, og er populær hos både B2C og B2B virksomheder.

Facebook Lead Ads

Facebook er en effektiv annonceringsform til at genererer leads. Vi kan lave en specifik landingsside på Facebook, hvor brugere udfylder en formular med de informationer, som I ønsker. Alternativt kan vi lave en anden type lead kampagne, hvor brugere bliver henvist til en landingsside på jeres hjemmeside.

Click-to-website

Uanset om I ønsker branding eller markedsføring af bestemte produkter eller services er click-to-website er oplagt annonceformat. Efter jeres ønsker opretter vi specifikke kampagner, som skaber resultater.

VIDEO ANNONCERING

Markedsføring med videoer er et spændende annonceringsformat på Facebook, fordi brugere i dag er mere tilbøjelige til at klikke på en video frem for et billede. Derfor oplever vi rigtige gode resultater med video-annoncering. Langt de fleste smartphones kan optage videoer i fin kvalitet og dermed er videoannoncering tilgængeligt for alle.

KARRUSEL-ANNONCER

Karruselannoncering er et oplagt valg for webshops. I har mulighed for at fremvise op til ti forskellige produkter i form af billeder og videoer. 

Kanvas

Med et Facebook Kanvas, kan I kombinere tekst, billeder, slideshows og videoer i en samlet annonce. Det er et levende og spændende annonceformat, som giver brugere en visuel oplevelse.

Få en skræddersyet Facebook-strategi

Branding af virksomhed

Vi hjælper med at gøre din virksomhed synlig på Facebook, så kunderne kan få et kendskab til dit brand.

LYNHURTIG RESPONS

God kundeservice er en del af vores identitet. Derfor besvarer vi alle henvendelser hurtigst muligt!

MÅNEDLIG RAPPORTERING

Hver måned modtager I en rapport, som indeholder de vigtigste data fra jeres Facebook annoncering samt en gennemgang af det udførte arbejde.

FRI SUPPORT

I er altid meget velkomne til at ringe og stille spørgsmål. Vi svarer altid på jeres henvendelser indenfor 24 timer.

A/B SPLITTEST

Vi opretter forskellige annoncer under de forskellige kampagner og tester dem op imod hinanden for at finde frem til de annoncer, som skaber mest værdi for din virksomhed.

OPSÆTNING

Vi opretter løbende nye kampagner ud fra jeres behov og ønsker. Vi anvender altid de nyeste optimerings muligheder indenfor Facebook, så I får det bedste kvalitetsresultat.

Kom i gang med Facebook

Er I interesserede i at markedsføre jeres produkter eller services  på Facebook? Så vælg en samarbejdspartner du kan stole på. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til jer inden for 24 timer.

    Menu