Hjemmeside

Få en professionel og brugervenlig hjemmeside

Ny hjemmeside – eller blot ændringer?

Med et stærkt indblik i hvad der får besøgende til at blive til kunder, laver vi smukke, brugervenlige hjemmesider efter din smag. Hjemmesiden udarbejdes på verdens mest anvendte hjemmeside-platform, nemlig WordPress. Dette er din sikkerhed for en løbende opdateret platform som ikke alene er sikker, men også meget nem for dig at betjene – så du nemt selv kan opdatere siden med nye tekster, billeder og lign.

Hvordan kommer du i gang?

Uanset om du skal have lavet en ny hjemmeside eller bare rettet din nuværende, så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker. Her kommer vi også meget gerne med indspark til gode idéer til indhold såvel som design. Ja, faktisk kan vi ikke rigtigt lade være 😉

Vi kan tilbyde

  • Ny, komplet hjemmeside
  • 100% ejerskab
  • Konverteringsoptimering
  • Landingssider
  • Rettelser
  • Analysearbejde
  • Hastighedsoptimering
  • Analytics opsætning og integration

Hvad medfølger i en ny hjemmeside?

Tilpasset design

Vi tilpasser siden, så den matcher de ønsker du har. Vi har masser af idéer, hvis ikke du er helt sikker på hvad du kan lide.

Mobil- og tabletvenlig

Din nye hjemmeside udarbejdes selvfølgelig efter alle kunstens regler, så også dine besøgende på farten får en god oplevelse på din hjemmeside.

Google Analytics

Vi opsætter og implementerer Google Analytics på din hjemmeside, så du får optimal indsigt i hvad dine besøgende foretager sig på din hjemmeside – og hvor de kommer fra.

Stor SEO opstarts-pakke

Vi tager en stor ære i at levere din nye hjemmeside og derfor indeholder vores tilbud altid en stor SEO opstarts-pakke, så din nye hjemmeside får en god begyndelse.

301 redirects

Når vi udarbejder jeres nye side, tager vi selvfølgelig højde for jeres indekserede undersider, således at evt. ændringer på URLs ikke har nogen påvirkning på fremtidige besøgende.

Vi går langt for dig

At du, som kunde, bliver glad for din nye hjemmeside, er meget vigtigt for os. Derfor vil du opleve, at vi gerne strækker os, for at opnå netop dette.

Konverteringsoptimering

Når din nye side laves, er det altid med et skarpt fokus på din forretning og hvad dine besøgende er på udkig efter. Dette gør din hjemmeside mere relevant for dine besøgende, hvilket vil

Gratis support

Vi giver altid 30 dages gratis support til at varetage din nye hjemmeside efter implementering af denne.

Hastighedsoptimering

I forbindelse med udarbejdelsen af din nye hjemmeside fokuserer vi meget på, at optimere siden ved bl.a. at tilpasse og komprimere dine billeder, så de fylder mindre.

Mulighed for flere sprog

Vi tilbyder opsætning og implementering af sprog-modul og professionelle tekstoversættelser efter ønske.

Landingssider
fra 1.495,-

Vi tilbyder at lave konverteringsoptimerede landingssider, som matcher dine behov og samtidig gør brug af mange af de Call-to-Action elementer, som virker.

Måske kører du en AdWords-kampagne, men mangler en specifik side omhandlende netop dét tilbud eller dét produkt, som du ønsker at sende dine besøgende ind på.

I dette tilfælde kan en landingsside være en særdeles god investering, da denne kan skræddersyes helt og aldeles efter den ene målsætning, at den skal bringe dine besøgende i mål hvad kampagnens formål nu er – tilmelding af nyhedsbrev, gennemfør salg eller lign.

Hjemmesider
fra 13.995,-

Prisen på en ny hjemmeside afhænger af hvilke ønsker du har til hjemmesiden. Gennem en uforpligtende snak afklarer vi dine behov i form af design, undersider, opsætning og meget mere.

Og når vi siger uforpligtende, så mener vi det. Ingen irriterende sælgere, som ringer og følger op i tide og utide. Du får tilbuddet og ønsker du at takke nej, så accepterer vi dette uden tøven.

Såfremt tekster og billeder tilsendes Adjust Marketing på forhånd kan vi levere din nye hjemmeside på 2-3 uger.

Rettelser
fra 800,-

Afhængigt af hvilke rettelser du ønsker at have lavet, tilbyder vi at hjælpe dig med disse fra 750,- for 60 minutters arbejde. Det kan være, at de er mere teknisk karakter, men det kan også være, at du bare ønsker at få den slags arbejde fra hånden og bruge tiden på din forretning.

Vi tilbyder et gennemsigtigt samarbejde, hvor du som kunde hele tiden er informeret om estimeret timeforbrug før opgavens udførelse. Os kan du stole på.

Timepris: 800,-

Det er muligt at købe rettelser á 30 min.

Klippekort: 3.500,-

Spar 500,- ved køb af klippekort á 10×30 min.

Hvad med en uforpligtende snak?

Udfyld kontaktformularen – så ringer vi snart til dig.

    Menu