Rådgivning

Professionel sparring om Online Markedsføring

Rådgivning

Hos Adjust Marketing er vores SEM team altid klar til at rådgive jer indenfor online marketing. Vi tilbyder bl.a. timebaseret rådgivning, og derudover har I mulighed for at booke en SEM specialist for en hel dag – mulighederne er mange. Selvom I ikke har brug for en fast aftale, er vi altid klar til at hjælpe – vi håndterer hastesager, hvis I har brug for det.

Uvildig rådgivning

Uvildig rådgivning er en nem og effektiv måde at tjekke op på jeres nuværende SEM løsning. Uanset om I har brug for uvildig rådgivning i forbindelse med en retssag eller vil vide, hvorvidt jeres nuværende samarbejdspartner leverer eller ej, eller om jeres ansvarlige for online marketing in house har brug for rådgivning, så er vi altid klar til at hjælpe jer – ingen opgaver er for store eller små. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Eksempler på rådgivning

Kurser & Foredrag

Få skræddersyet et kursus efter jeres behov – det kan være en hel afdeling eller oplæringen af en ny medarbejder. Alle kurser bliver planlagt efter jeres behov og kan foregå hos jer.

Bevissikring

Vi er specialiseret i AdWords og SEO bevissikring til brug i retssager. Har jeres konkurrent fx brugt jeres firmanavn i sine annoncer, kan vi hjælpe med at foretage bevissikringen, når retten har godkendt dette. Vi tilbyder også syns- og skønsmand-services med speciale i AdWords & SEO.

Uvildig rådgivning

Har I svært ved at gennemskue resultaterne af jeres nuværende SEO & AdWords indsats? Vi kan tilbyde jer en uvildig gennemgang, hvor I får en komplet status.

Vækstmidler

Hos Adjust Marketing kan I bruge jeres vækstmidler til professionel sparring.

Kundeudtalelse

Ingen branche virker så gennemsyret af lykkeriddere og spradebasser som adwords og SEO, derfor er det befriende at tale med en konsulent, der har fødderne solidt plantet på jorden og tager udgangspunkt i dyb faglighed.
Bertel BoltEjer - Turbostarter.dk

Professionel rådgivning

Kenneth har gennem sine flere års erfaring tilegnet sig et særligt stort overblik over mulighederne indenfor online marketing. Han har rådgivet både små og store virksomheder og hjulpet dem med alt fra strategi, budgetplanlægning, medieudvalg og selve den udførende del.

Herudover fremlægger Kenneth også til store events og arrangementer, hvor han med sin store erfaring uddeler tips og tricks inden for online markedsføring.

Eksempler på rådgivningsområder
1 time
1.200,-ex moms
  • Sparring og rådgivning
  • Mindre rettelser

Skræddersyet løsning

Kontakt Adjust Marketing i dag for en uforpligtende snak om jeres behov, så skræddersyer vi en løsning, som matcher jeres ønsker.

Kom i gang her

Udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Menu