White label

Sælg vores services med jeres logo

AdWords

SEO

White Label SEO og AdWords

Få jeres logo på vores SEM rapporter og lad os lave opsætning, optimering samt administrationen af jeres kunders online markedsføring på Google. Vores white label løsning er egnet til både små og store bureauer, som ønsker egen identitet på alle produkter, men ikke har ressourcerne til at løse opgaven inhouse.

Hvordan fungerer det?

Alle samarbejdsaftaler starter med en NDA (hemmelighedsaftale) – på den måde sikrer vi begge partner. Herefter indgår vi en aftale om priser og vilkår, for de services og tilvalg, I ønsker.

Hvad nu hvis kunden opdager, at I udfører arbejdet?

Hvis det skulle ske, at jeres kunde opdager, vi laver arbejdet for jer og kontakter os for at få en bedre aftale, vil de altid blive afvist. Dette gør vi for at sikre et ærligt samarbejde mellem jer og os.

Risikerer vi at konkurrere mod hinanden?

Nej. Vi har i Adjust Marketing ingen sælgere – kun samarbejdspartnere og kunder gennem referencer. Vi har intet opsøgende salg og vil derfor aldrig komme i kontakt med jeres kunder udenom jer.

Behov for hjælp midlertidigt?

Har I kun brug for hjælp et par timer eller måske en enkelt måned, har vi en løsning der tilpasses behovet. Læs mere om Interim SEM management.

Hør nærmere om jeres muligheder

Er I interesserede i et white label samarbejde, så kontakt os allerede i dag og hør mere om jeres muligheder.

En White Label-løsning indeholder:

  • Adgang til skræddersyet CRM, som er udviklet til formålet
  • Månedlig afrapportering af jeres kunder
  • Sparring og rådgivning
  • Optimering af kunder – min. 1 gang pr. måned

Tilvalgsmuligheder

  • Udsendelse af rapporter via jeres firmamail – I opretter en email til formålet
  • Kundeservice direkte til kunderne – vi ringer jeres kunder op
  • Inbound kundeservice – I stiller en IP-telefon til rådighed
  • Mulighed for at booke os til fx fremmøde hos kunder, kurser mm.

Det får I med en White Label-aftale

SEM Specialister

I får fri adgang til vores SEM specialister og har derfor altid muligheden for at stille spørgsmål og modtage tilbud, som I kan sende videre til jeres kunder.

Gennemsigtig prisstruktur

Hvis I ikke allerede har pakker og priser på jeres produkter, leverer vi gerne tilpassede pakkeløsninger, som nemt og effektivt kan videreformidles.

Erfaring og faglighed

Vi har erfaring med alt fra små lokale virksomheder til store koncerner. Vores brancheerfaring spænder bredt; lige fra tømrere, ejendomsmæglere, banker, bedemænd og webshops. Intet er for stort eller for småt.

Rapporter

Vi afrapporterer hver måned, og alle rapporter uploades til det dedikerede CRM system, I som samarbejdspartner får adgang til. I kan derfor nemt og uafhængigt selv hente rapporter efter behov.

Tilretning af sider

Vi holder øje med alle jeres kunder og har opsat et overvågningssystem til både AdWords og SEO placeringer, der orienterer den ansvarlige om fejl og uventede ændringer. Det gør vi for at sikre, at alle kan være trygge hos os velvidende, at vi altid har et ekstra øje åbent.

Tekstforfatning

Vi stiller vores to tekstforfattere til rådighed, så I også har mulighed for at sælge den ydelse. Det kunne fx være tekst i forbindelse med lancering af ny hjemmeside til jeres kunder.

Hurtig respons

Vores gennemsnitlige responstid er: 30 min. for emails – 1 min. for opkald.

Vi når i mål

Alle deadlines holdes til punkt og prikke.

Vi kan kode

Ikke alt – Men meget. HTML, PHP og scripts. Vi har erfaring med håndtering af følgende CMS; Drupal, Magento, WordPress, Ultimize, Prestashop, Joomla og skræddersyede PHP løsninger.

Adgang til CRM

Vores samarbejdspartnere gør brug af vores CRM system, som er udviklet til formålet. Det er specialiseret til Webdesign, AdWords, SEO og lignende opgaver. Som white label Partner får I fuld adgang til CRM systemet, så I har indsigt i både afrapportering og arbejdshistorik på jeres kunder.

Vil I vide mere?

Ring eller skriv for en uforpligtende snak om et samarbejde. Vi har stor erfaring med små som store samarbejdspartnere med forskellige behov.

Send en besked

Så vender vi hurtigt tilbage.

    Menu